Persona, Soaked & Emme

U  najvećoj Marellinoj prodavaonici u regiji predstavljeni su novi brandovi Iris grupacije, koji su od sada dostupni u samom centru grada Zagreba svim obožavateljicama lijepe odjeće! Riječ je o modelima iz kolekcija novih brandova Max Mara grupacije – Persona i Marella Emme, te danskog branda Soaked in Luxury.
 Persona je namijenjena pripadnicama ljepšeg spola koje nose odjevne veličine 40+, odnosno brojeve između 40 i 56. U svojoj ponudi ima poslovnu, sportsku casual odjeću, te elegantne komade za večernje izlaske i posebne prigode. 
Marella Emme je mladenačka linija iz Max Mara grupacije, nastala pod okriljem branda Marella. Namijenjena je ženama koje u svakoj prigodi žele izgledati lijepo, bilo da se radi o poslovnim prigodama ili obavljanju svojih svakodnevnih obaveza. Kvalitetni i moderni modeli iz ove linije dostupni su od sad svima koji vole biti u toku s najnovijim modnim trendovima.
Soaked in Luxury je linija inspirirana glamuroznim svijetom filma 70-tih godina. Za ovu sezonu predlaže nježan, romantičan i ženstven izgled kroz svaki odjevni komad zasebno. Bilo da se radi o kratkim hlačama, kimono jakni ili proljetnim haljinama, ovi će modeli naglasiti senzualnost i ženstvenost svake žene koja voli biti moderna i trendy.

Marella

Marella

Persona

Persona

Soaked

Soaked

                                             Martina i ja odabrale smo par komada za nas;)))Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s